Facebook

Siste nytt fra våre Facebooksider:

 

Namibiabutikken 1981-2021!

Skrevet av Bente Elisabeth Skjefstad
Jubileumskomiteen: Liv Ragni Stafne, Gry Handberg, Birgit Andresen og Bente Elisabeth Skjefstad ( ikke på bildet). Jubileumskomiteen: Liv Ragni Stafne, Gry Handberg, Birgit Andresen og Bente Elisabeth Skjefstad ( ikke på bildet).

På Namibia sin nasjonaldag søndag 21.mars, markerer Namibiabutikken sitt 40-årsjubileum med et innholdsrikt og spennende program på Glomdalsmuseet. Samt salgsutstilling og auksjon i Namibiabutikken.

Velkommen til å være vår gjest på vår 40-årsmarkering i uke 11.

Hele Namibiabutikken ryddes, der vinteren bæres ut og vårklær og sko overtar plassen. Dessuten vil det være en auksjon med spennende ting full med nostalgi og minner, nye utstillinger av glass og porselen og andre fine ting.

På selve nasjonaldagen til Namibia søndag 21.mars, inviteres gjester og støttespillere til et innholdsrik og spennende jubileumsprogram.

Det starter kl.12 og programmet ledes av tidligere leder i Namibiaforeningen; Sigrid Lindstad.

Program for dagen:

  • Professor og forfatter TORE LINNE ERIKSEN presenterer sin historiske bok AFRIKA. Han kjenner godt til Namibia og vært en god støttespiller i alle år for Namibiaforeningen og Fellesrådet for det sørlige Afrika.
  • Mat og mingling
  • Leder av OMATT, bransjeforeningen for ideele gjenbruksaktører MAGNE RYDLAND vil holde et spennende foredrag om gjenbruk.
  • Dugnadsdame og ildsjel GRY HANDBERG har vært aktiv i Namibiaforeningen rett etter starten i 1981, og vil presentere Namibiabutikkens historie gjennom ord og bilder.
  • Studenter ved Elverum folkehøgskole holder MOTEOPPVISNING! Gruppa for redesign har plukket ut sko og klær i Namibiabutikken og vil presentere siste gjenbruksmote 2021!
  • Hilsningstale ved styreleder Trygve Hermansen.

Markeringen er åpen for alle, men pga av Covid-19, er det bare plass til 50 deltakere.

Påmeldingen til Birgit Andresen, tlf. 41691912 innen mandag 15.mars.

OBS! JUBILEUMSARRANGEMENTET PÅ GLOMDALSMUSEET ER FLYTTET TIL INTERNASJONAL UKE PGA. COVID-19.